'Storybook Time with Miss O' - Grade 3 (July)
작성자 김기언 등록일 20.08.14 조회수 20

1. Book Title: Five Little Monkeys Jumping on the Bed

2. Author: Eileen Christelow

3. Activites:

-learned about routines

- read the book

- learned a song

- completed a wordsearch

The students really enjoyed learning about routines and reading the book.

They loved listening to and learning the song and actions to go along with it.

The students are looking forward to what they will learn and do at the next Storybook Time.

We'll see you in September!

이전글 'Storybook Time with Miss O' - Grade 4 (July)
다음글 'Storybook Time with Miss O' - Grade 6 (June)