'Storybook Time with Miss O' - Grade 6 (July)
작성자 김기언 등록일 20.08.14 조회수 37

1. Book Title: The Day the Crayons Quit

2. Author: Drew Daywalt

3: Activites:

- learned about colors

- read the book

- group art activity

The students enjoyed testing their knowledge by thinking of objects/animals that fell under color categories.

They liked listening to the story and especially enjoyed creating colorful group art with their peers.

We'll see you in September!

다음글 'Storybook Time with Miss O' - Grade 5 (July)